okt
25

Fantasztikusan elegáns és romantikus a következő menyasszonyi ruha! A deréktájon kézzel készített gyöngy övvel van feltűzve. Remek párosítás hozzá az egyszínű fehér menyasszonyi csokor! Ha tehetném ugyanebben mennék férjhez! Kár hogy egyedi és csak Neki készült :-)
Chelsea Clinton ruháját Vera Wang tervezte

Tom Cruise feleségének Katie Holmes nak a ruhája és bámulatos! Katie Holmes ruhája hasonlít Jacqueline Kennedy ruhájához
Eva Longria ruhája, felettébb csalódás. A nagy csokra sem ellensúlyozza ezt. Igaz, hogy a kevesebb több, de ez esetben többet vártam Evától! Bár a ruhája alsó fodorja arannyal van szegélyezve, amitől egyedivé teszi a ruhakölteményt, mégsem tetszik. EZ van! Egy ilyen gyönyörű nőnek többet kell mutatnia!
 Avril Lavigne ruhája visszafogott, hagyományos csipkeszegéllyel az alján.
 
 Britney Spears kisasszony odatette magát! Szép eben a bájos menyasszonyka ruhájában.
 
 Nem úgy mind Cristina Aguilera! Fúúú! Hihetetlenül feltűnösködő, kötekvő és habos ez a ruha! Borzasztó!
 
 Beckem ezt a nőt vette feleségül? Hihetetlen de Victoria ruhája egyszerűen borzasztó. Az amúgy is alig létező cicije szinte kikandikál, a ruha stílusa gáz, de ne felejtsük el, hogy nem ma volt Viktória legszebb napja, így mentségére szolgáljon, akkor más divat volt :-)
 
Pink és az Ő pink ruhája! Bár a név kötelez, na de ennyire???!!
 
Szépet nem tudnék a ruháról írni, annál inkább Dianáról. Fantasztikus nő volt, így a ruháját nem húzom le, hát a királyi név kötelez, sajnálom, hogy ebben kellett férjhez mennie. Biztos megkérték az árát!
 
 Szép volt Renee! Zellweger kisasszony, bár azóta elvált , mégis a romantikus vízparti visszafogott esküvő mellett döntött. Nincs a ruhával semmi baj! Túl sovány vagy kislány! Hízz vissza pár kilót!
 
 Ezt a ruhát muszáj megnéznetek! Hiába a "túl sok" mégsem sok. EZ bombasztikus. Bár Sarah Jessica Parkeren még jobban el tudnám képzelni!
 
 Kendra Drága! Ez nem Te vagy4 SZép vagy, jól is áll Neked ez a ruha, főleg a nagy cickóid jól szemügyre vehetik az érdeklődő tekintetek, de a Te sportos, beszólós mindened nem tudod elrejteni ebbe a visszafogott királylányos ruciban! A Playboy villa exlakója ls nagy cicijei következnek:
 
 Madonna! A Te előéleteddel, úgysem hisszük el ebben a megbánós, szűzies ruhában, hogy még az is vagy. Inkább Nicole Kidmant látnám szívesen ebben a ruhában! Bár sosem késő megjavulni!
 
 Marcia Cross! Imádlak! A bájod, a tartásod, a nőiességed minden nő példaképe lehet!! Sok boldogságot kívánok!
 
 Milla Jojovicra rá sem lehet ismerni. Minden lány ha asszonnyá lesz leadja a vagány, szexys figuráját? Már csak egy pisztoly kéne a kezedbe, az egyensúlyhoz! A ruha amúgy bájos, ahogy  a férjed is :-)
 
 Drága Nicol! Remekül áll Neked ez a ruha, a bájod teljesen érvényesül. Csak magadat add ezután is! Brávó!
 
Salma Hayek ruhája, maga a csoda! Bár nem vagy már 20 éves, de még így is jól áll ez a pezsgő színű felső és királylányos alsószoknya kombináció!
 
Cindy Crawford lightos rucija. Csak nem Renee is Tőled lopta az ötletet? Még ma is Te képviseled az egyik igazi női ideállt a földön. Szép.
 
Drága Mónika! Ezt most komolyan gondoltad? Nem vagy elég vékony? Mindenkinek mutogatni kell a csontodat?  Arquette úr ezt hagyja? Hogy hordod így ki a gyerekeket? Imádlak , de szedd már össze magad és lépj ki az anorexiások táborából!
Bármenynire is nem tartozol a kedvenceim közé, talán mert sosem fogsz felérni az olyan nagy női nevekhez mint Nicole, vagy Jane Fonda, de ez a ruha a TÖKÉLETES VÁLASZTÁS! Keresve se találhattál volna jobbat! És még jó alakod is vann benne! Gratulálok!
Mindenki Lopez kisasszonya és az Ő csupacsipkés bájos ruhácskája.  Aranyos vagy benne!
Catherine és Michael. Nem értem ezt a párosítást? Mint 2 mágnes, de ellentétes pólusaival mégis egymást választottátok. Ez a ruha förtelmes!
Sarah Jessica Parker  azaz Carrey menyasszonyi ruhája - (Sex és New York)  Állítólag elkunyiztad a tervezőtől, igaz ez? Mit kezdesz vele? Nekem még ha fizetnének akkor sem kéne ez a ruha. Úgy csinál nagyobb melleket, hoyg nem lezs nagyobb, csak a melltartó része, annyira habos, hogy szinte fáj és még közlekedni sem lehet benne!
 Források: www.celebpulp.com, www.bridesbuzzing.com,knotforlife.com,weddingcometrue.com, girlstalkinsmack.com, wordpress.com, freakingnews.com, www.onsugar.com, myddnetwork.com, blogcdn.com, savvincgowns.com, stylefrizz.com, celebpulp.com, bridesbuzzing.com, buzznet.com, bestforbride.com

A bejegyzés trackback címe:

https://menyasszonyi-ruha.blog.hu/api/trackback/id/tr912397722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbara Kovács9 2016.12.16. 14:58:59

Csodásak ezek a ruhák :) Az én menyasszonyi ruhámat a Love Szalontól kölcsönöztem, és mint utólag kiderült, pont abból a kollekcióból (love-eskuvo.hu/budapest_eskuvoi_ruha/blue_by_enzoani/) választottam ruhát, amit szintén hírességek is hordtak, például az Oscar díjátadón :)
süti beállítások módosítása