okt
25

Sztárok menyasszonyi ruhái

| Szerző: Melany | 4:11 pm

Fantasztikusan elegáns és romantikus a következő menyasszonyi ruha! A deréktájon kézzel készített gyöngy övvel van feltűzve. Remek párosítás hozzá az egyszínű fehér menyasszonyi csokor! Ha tehetném ugyanebben mennék férjhez! Kár hogy egyedi és csak Neki készült :-)
Chelsea Clinton ruháját Vera Wang tervezte

Tom Cruise feleségének Katie Holmes nak a ruhája és bámulatos! Katie Holmes ruhája hasonlít Jacqueline Kennedy ruhájához
Eva Longria ruhája, felettébb csalódás. A nagy csokra sem ellensúlyozza ezt. Igaz, hogy a kevesebb több, de ez esetben többet vártam Evától! Bár a ruhája alsó fodorja arannyal van szegélyezve, amitől egyedivé teszi a ruhakölteményt, mégsem tetszik. EZ van! Egy ilyen gyönyörű nőnek többet kell mutatnia!
 Avril Lavigne ruhája visszafogott, hagyományos csipkeszegéllyel az alján.
 
 Britney Spears kisasszony odatette magát! Szép eben a bájos menyasszonyka ruhájában.
 
 Nem úgy mind Cristina Aguilera! Fúúú! Hihetetlenül feltűnösködő, kötekvő és habos ez a ruha! Borzasztó!
 
 Beckem ezt a nőt vette feleségül? Hihetetlen de Victoria ruhája egyszerűen borzasztó. Az amúgy is alig létező cicije szinte kikandikál, a ruha stílusa gáz, de ne felejtsük el, hogy nem ma volt Viktória legszebb napja, így mentségére szolgáljon, akkor más divat volt :-)
 
Pink és az Ő pink ruhája! Bár a név kötelez, na de ennyire???!!
 
Szépet nem tudnék a ruháról írni, annál inkább Dianáról. Fantasztikus nő volt, így a ruháját nem húzom le, hát a királyi név kötelez, sajnálom, hogy ebben kellett férjhez mennie. Biztos megkérték az árát!
 
 Szép volt Renee! Zellweger kisasszony, bár azóta elvált , mégis a romantikus vízparti visszafogott esküvő mellett döntött. Nincs a ruhával semmi baj! Túl sovány vagy kislány! Hízz vissza pár kilót!
 
 Ezt a ruhát muszáj megnéznetek! Hiába a "túl sok" mégsem sok. EZ bombasztikus. Bár Sarah Jessica Parkeren még jobban el tudnám képzelni!
 
 Kendra Drága! Ez nem Te vagy4 SZép vagy, jól is áll Neked ez a ruha, főleg a nagy cickóid jól szemügyre vehetik az érdeklődő tekintetek, de a Te sportos, beszólós mindened nem tudod elrejteni ebbe a visszafogott királylányos ruciban! A Playboy villa exlakója ls nagy cicijei következnek:
 
 Madonna! A Te előéleteddel, úgysem hisszük el ebben a megbánós, szűzies ruhában, hogy még az is vagy. Inkább Nicole Kidmant látnám szívesen ebben a ruhában! Bár sosem késő megjavulni!
 
 Marcia Cross! Imádlak! A bájod, a tartásod, a nőiességed minden nő példaképe lehet!! Sok boldogságot kívánok!
 
 Milla Jojovicra rá sem lehet ismerni. Minden lány ha asszonnyá lesz leadja a vagány, szexys figuráját? Már csak egy pisztoly kéne a kezedbe, az egyensúlyhoz! A ruha amúgy bájos, ahogy  a férjed is :-)
 
 Drága Nicol! Remekül áll Neked ez a ruha, a bájod teljesen érvényesül. Csak magadat add ezután is! Brávó!
 
Salma Hayek ruhája, maga a csoda! Bár nem vagy már 20 éves, de még így is jól áll ez a pezsgő színű felső és királylányos alsószoknya kombináció!
 
Cindy Crawford lightos rucija. Csak nem Renee is Tőled lopta az ötletet? Még ma is Te képviseled az egyik igazi női ideállt a földön. Szép.
 
Drága Mónika! Ezt most komolyan gondoltad? Nem vagy elég vékony? Mindenkinek mutogatni kell a csontodat?  Arquette úr ezt hagyja? Hogy hordod így ki a gyerekeket? Imádlak , de szedd már össze magad és lépj ki az anorexiások táborából!
Bármenynire is nem tartozol a kedvenceim közé, talán mert sosem fogsz felérni az olyan nagy női nevekhez mint Nicole, vagy Jane Fonda, de ez a ruha a TÖKÉLETES VÁLASZTÁS! Keresve se találhattál volna jobbat! És még jó alakod is vann benne! Gratulálok!
Mindenki Lopez kisasszonya és az Ő csupacsipkés bájos ruhácskája.  Aranyos vagy benne!
Catherine és Michael. Nem értem ezt a párosítást? Mint 2 mágnes, de ellentétes pólusaival mégis egymást választottátok. Ez a ruha förtelmes!
Sarah Jessica Parker  azaz Carrey menyasszonyi ruhája - (Sex és New York)  Állítólag elkunyiztad a tervezőtől, igaz ez? Mit kezdesz vele? Nekem még ha fizetnének akkor sem kéne ez a ruha. Úgy csinál nagyobb melleket, hoyg nem lezs nagyobb, csak a melltartó része, annyira habos, hogy szinte fáj és még közlekedni sem lehet benne!
 Források: www.celebpulp.com, www.bridesbuzzing.com,knotforlife.com,weddingcometrue.com, girlstalkinsmack.com, wordpress.com, freakingnews.com, www.onsugar.com, myddnetwork.com, blogcdn.com, savvincgowns.com, stylefrizz.com, celebpulp.com, bridesbuzzing.com, buzznet.com, bestforbride.com
okt
24

Ha eddig csak a habos babos kölcsönzős ruhákkal találkoztál, itt az ideje egy kis koszorúslány körképnek.

Manapság már nem csak gyerek koszorúslányokkal találkozunk, hanem legtöbbszrőr a legjobb barátnőnk (barátnőink) azok akik elkísérnek az oltárhoz, így nekik biztos hogy valami egészen újat szeretnénk.

Fantasztikus hogy ma már sikerült továbblépni a habos babos koszorúslány ruhákból és szebbnél szebb ruhákkal kápráztatnak el a tervezők. A következő ruha egyszerű, hagyományos szabása és a sötétkék szín a visszafogottságot tükrözi, ugyanakkor a világos selyemmel duplán átkötött szalag a fiatalos megjelenést sugalja.   A szoknya alsó részéhez fodorként toldást tett a tervező ami az egyensúlyát adja a világoskék selyem anyag és a sejtetős sötétkék anyagnak.

Most jön a kedvencem! Ha szeretnéd magadtól  megtervezni a koszorúslányaid ruháját, hát ne tedd! Ennél harmónikusabb, szolidabb ugyanakkor elegánsabb nyoszolyólány ruhát úgyse találsz! Biztos elfogult vagyok a kifinomult, egyszerű stílus mellett, viszont azt gondolom, az egyszerűség ebben a ruhakölteményben kombinálva van a menyasszonyi ruha feltűzési ötletével, így kicsit jellegében menyasszonyi ruhás, viszont azért a megkötőjével hangsúlyozzák, hogy csak 2. ruha a nagy alkalomkor. Hihetetlen harmóniát kölcsönöz ez a ruha! Krémszínű ruha és a csokibarna megkötö színes ugyanakkor mégis visszafogott!

Akövetkező koszorúslány ruha, bár igaz fekete, de kis szint és vidámságot visz a derépánt mályva színe. Ettől függetlenül a fekete gyászos szín, semmiképp nem ajánlom. Nem tudja majd a násznép, most akkor a  barátnőid gyászolnak hogy férjhezmész??

Akövetkező ruha egyedisége, bája egyszerűen csondálatos. Nem láttam még ehhez foghatót. Színben is jól harmonozál a rózsaszín a lilával és előnye, hogy gyermekek és felnőttek egyaránt viselhetik. Bánom, hogy 2011.-ben jelenik csak meg :-(. Egyszerűen megvarrható, csakk egy jó varrónő kell hozzá :-)

Előző stílusokat követi , ugyanakkor kicsit más fazonnal, nyakbakötős stílusban és vidám meleg mályva, rózsa színekben a következő ruha is, szintén ugyanannak a tervezőnek a keze nyomát dícséri. Remek azoknak a lányoknak akiknek van cicijük, de ne felejtsük el, hogy ez egy esküvő és nem mi vagyunk a főszereplője, hanem az ara. Tehát ciciket vissza!

 

Nemsokkal különbözik a következő ruha a menyasszonyi ruháktól, de a színe miatt észrevehetően nyoszolyólány ruha. A hagyományos rózsaszín és kék nyoszólyólányok most örülhetnek mert ez a kék variáció inverz színben is elkészült, kinek a harsányabb kinek a szolidabb árnyalat áll jól. A derekáná lévő masni romantikus jellenre utal, kislányos bájjal. Vagány csajoknak tilos ez a ruha!

Dögös lányoknak szól a lövetkező ruha! Vigyázat, a halvány mályvás rózsaszínes szín nagyon sápaszt! Ha fehérbőrű vagy, felejtsd el! Viszont ha előtte bemész egy UV mentes barnulásért, akkor bátran felhúzhatod. A gyöngysorral egészen azt tükrözi a pasiknak, vigyázz, nem a Te pályád. Ha pasizni akarsz a lagzin, a gyöngysor helyett valami extra ezüst nyakékkel próbálkozz, de ne lógjon inkább rövid legyen, de csillogó!

No komment. Aki nem szereti a feltűnést, annak remek ez a ruha mind szabásban mind pedig színben. A 2 árnyalatú szürke viszont izgalmassá teszi a ruhát, nem lesz tőle unalmas.

 

Tyűűű az anyját! Na ezt igencsak komálni fogják a  pasik! A megszokottól kicsit eltérő, akár egy bálos, vagy koktélruhaként is megállja a helyét ez a kétféle kék árnyalatban pompázó ruha.

Zöld szem, keki zöld ruha a fantasztikus párosítás. Nem csak vidám, de a nyári tűző napon - amikor a lagzik többsége általában van - szellőzik , így nem fogsz megfőlni benne!

Elsőre kicsit merev a következő ruha, talán a szertatrást végig tudjuk benne ülni, de a vacsira és táncra húzzunk valami mást, különben mminden falat meg fog látszani rajtunk, amit nem szeretnénk...

Sárga sem maradhat ki! Le legyünk már olyan prűdek, hogy csak rózsaszín és kék ruhát tudunk elképzelni a nyoszolyólány ruhaként. Ez a sárga remek lehetőség azoknak akiknek napsütötte bőrük van és karcsú derekuk.

A következő 2 türkizkék ruha egy kínai utánzat, nagyon szépen sikerült!

koszorúslány ruhák megrendelhetők és megtekinthetők itt: 

http://www.foreverbridals.com/

www.alibaba.com

 

 

 

 

 

sze
3

Idén nagy divatot hódít a kalocsai hímzés mintával ellátott menyasszonyi ruhák sora.

Sok szalon fel is vette a versenyt az új divattal, a következő oldalon rengeteg kalocsai mintás menyasszonyi ruhát találsz.

890_menyasszonyi_ruha_kep1nagy.jpg

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.328798877210310.76914.229120893844776&type=1