okt
24

Ha eddig csak a habos babos kölcsönzős ruhákkal találkoztál, itt az ideje egy kis koszorúslány körképnek.

Manapság már nem csak gyerek koszorúslányokkal találkozunk, hanem legtöbbszrőr a legjobb barátnőnk (barátnőink) azok akik elkísérnek az oltárhoz, így nekik biztos hogy valami egészen újat szeretnénk.

Fantasztikus hogy ma már sikerült továbblépni a habos babos koszorúslány ruhákból és szebbnél szebb ruhákkal kápráztatnak el a tervezők. A következő ruha egyszerű, hagyományos szabása és a sötétkék szín a visszafogottságot tükrözi, ugyanakkor a világos selyemmel duplán átkötött szalag a fiatalos megjelenést sugalja.   A szoknya alsó részéhez fodorként toldást tett a tervező ami az egyensúlyát adja a világoskék selyem anyag és a sejtetős sötétkék anyagnak.

Most jön a kedvencem! Ha szeretnéd magadtól  megtervezni a koszorúslányaid ruháját, hát ne tedd! Ennél harmónikusabb, szolidabb ugyanakkor elegánsabb nyoszolyólány ruhát úgyse találsz! Biztos elfogult vagyok a kifinomult, egyszerű stílus mellett, viszont azt gondolom, az egyszerűség ebben a ruhakölteményben kombinálva van a menyasszonyi ruha feltűzési ötletével, így kicsit jellegében menyasszonyi ruhás, viszont azért a megkötőjével hangsúlyozzák, hogy csak 2. ruha a nagy alkalomkor. Hihetetlen harmóniát kölcsönöz ez a ruha! Krémszínű ruha és a csokibarna megkötö színes ugyanakkor mégis visszafogott!

Akövetkező koszorúslány ruha, bár igaz fekete, de kis szint és vidámságot visz a derépánt mályva színe. Ettől függetlenül a fekete gyászos szín, semmiképp nem ajánlom. Nem tudja majd a násznép, most akkor a  barátnőid gyászolnak hogy férjhezmész??

Akövetkező ruha egyedisége, bája egyszerűen csondálatos. Nem láttam még ehhez foghatót. Színben is jól harmonozál a rózsaszín a lilával és előnye, hogy gyermekek és felnőttek egyaránt viselhetik. Bánom, hogy 2011.-ben jelenik csak meg :-(. Egyszerűen megvarrható, csakk egy jó varrónő kell hozzá :-)

Előző stílusokat követi , ugyanakkor kicsit más fazonnal, nyakbakötős stílusban és vidám meleg mályva, rózsa színekben a következő ruha is, szintén ugyanannak a tervezőnek a keze nyomát dícséri. Remek azoknak a lányoknak akiknek van cicijük, de ne felejtsük el, hogy ez egy esküvő és nem mi vagyunk a főszereplője, hanem az ara. Tehát ciciket vissza!

 

Nemsokkal különbözik a következő ruha a menyasszonyi ruháktól, de a színe miatt észrevehetően nyoszolyólány ruha. A hagyományos rózsaszín és kék nyoszólyólányok most örülhetnek mert ez a kék variáció inverz színben is elkészült, kinek a harsányabb kinek a szolidabb árnyalat áll jól. A derekáná lévő masni romantikus jellenre utal, kislányos bájjal. Vagány csajoknak tilos ez a ruha!

Dögös lányoknak szól a lövetkező ruha! Vigyázat, a halvány mályvás rózsaszínes szín nagyon sápaszt! Ha fehérbőrű vagy, felejtsd el! Viszont ha előtte bemész egy UV mentes barnulásért, akkor bátran felhúzhatod. A gyöngysorral egészen azt tükrözi a pasiknak, vigyázz, nem a Te pályád. Ha pasizni akarsz a lagzin, a gyöngysor helyett valami extra ezüst nyakékkel próbálkozz, de ne lógjon inkább rövid legyen, de csillogó!

No komment. Aki nem szereti a feltűnést, annak remek ez a ruha mind szabásban mind pedig színben. A 2 árnyalatú szürke viszont izgalmassá teszi a ruhát, nem lesz tőle unalmas.

 

Tyűűű az anyját! Na ezt igencsak komálni fogják a  pasik! A megszokottól kicsit eltérő, akár egy bálos, vagy koktélruhaként is megállja a helyét ez a kétféle kék árnyalatban pompázó ruha.

Zöld szem, keki zöld ruha a fantasztikus párosítás. Nem csak vidám, de a nyári tűző napon - amikor a lagzik többsége általában van - szellőzik , így nem fogsz megfőlni benne!

Elsőre kicsit merev a következő ruha, talán a szertatrást végig tudjuk benne ülni, de a vacsira és táncra húzzunk valami mást, különben mminden falat meg fog látszani rajtunk, amit nem szeretnénk...

Sárga sem maradhat ki! Le legyünk már olyan prűdek, hogy csak rózsaszín és kék ruhát tudunk elképzelni a nyoszolyólány ruhaként. Ez a sárga remek lehetőség azoknak akiknek napsütötte bőrük van és karcsú derekuk.

A következő 2 türkizkék ruha egy kínai utánzat, nagyon szépen sikerült!

koszorúslány ruhák megrendelhetők és megtekinthetők itt: 

http://www.foreverbridals.com/

www.alibaba.com

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://menyasszonyi-ruha.blog.hu/api/trackback/id/tr612395355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása